Despre

GrillMarket reinventează elegant și modern experiența de gătit outdoor transformând-o într-o tradiție de familie însoțită de divertisment și amintiri de durată și își propune să devină un one-stopshop online în materie de gătit și divertisment outdoor prin cele mai noi și mai inovatoare produse ale sale.

GrillNation este blogul însoțitor. Rețetele GrillNation încearcă să va ajute cu noi modalități de a prepara alimentele, dar și cu recomandări pentru preparate tradiționale, pe care să le gătiți și savurați împreună cu prietenii voștri.

Vom încerca să acoperim toate categoriile de alimente care se pot găti la grătar, dar și produse care se gătesc în diferite vase, cum ar fi vestitele și tradiționalele ceaune.

De asemenea, vom face și o scurtă prezentare a grillurilor pe gaz, care câștiga zilnic teren în fața grătarelor pe cărbune.

Chiar dacă unii dintre noi preferă în continuare metoda tradițională a grillului cu cărbune – și noi, cei de la GrillMarket, la fel am început – totuși trebuie să va mărturisim că singura diferență majoră între cele două metode de gătit este dată de ușurința și comoditatea oferite de grillurile pe gaz.

Dacă avem dubii cu privire la gustul preparatelor, acesta este datorat, în cea mai mare măsură, de calitatea alimentelor și a condimentelor folosite.

Nu în ultimul rând, ne-ar bucura extrem de tare, atât pe noi, cât și pe ceilalți prieteni ai GrillMarket, dacă ne împărtășiți rețetele voastre și, bineînțeles, ne transmiteți păreri despre cele prezentate de noi și, mai mult de atât, chiar recomandări de rafinare a lor.

Vă mulțumim și vă urăm poftă bună!